Hjemmelavet ost 

  Se Sidegevinst nederst!
   
   
Denne ost er let at lave og uden "osteløbe" fra kalvemaver. Den er lavet efter opskrift af Camilla Bojsen-Møller på ostebloggen "Ostesnak"- se hvordan på:  http://ostesnak.dk/lav-din-egen-ost/
    
   
        
3 liter sødmælk
1 spsk smør
2 æg
1 kg græsk yoghurt 10% (Fakta)
salt  (1 lille spsk. havsalt)   
   

Herover:  Sådan ser den ud når den er færdig opg vendt ud på låget til plast skålen.  Jeg har  
lært 2 ting, at vende lærredet så sømmene vender udad og først komme krydderurter i efter at
 vallen er ved at være løbet fra.                                                                                                            


Herunder: selve skålen fungerer nu omvendt som osteklokke - lige til at sætte i køleskabet.

   
 
Sidegevinst!
Jeg har i årevis døjet med slim i luftvejene efter min morgenmad med ost. Det gør jeg ikke mere,   efter at have spist min hjemmelavede ost i en uge...
      /  Villy    
   
   
TILBAGE